Twente Woont

Bouwkavels Almelo NoordOost

Almelo

In het glooiende Twentse landschap van Almelo NoordOost ligt een unieke kans voor u klaar. Op een woonkavel zo klein of groot als u maar wilt, kunt u nu het huis van uw dromen bouwen zonder belemmering van regels en voorschriften. Een klassiek landhuis, een landelijke boerderij of een moderne villa? U krijgt volop vrijheid in stijl en architectuur. De percelen variëren van kleine, betaalbare kavels tot zéér riante XXL Woonkavels. En dat alles te midden van de uitgestrekte natuur en op fietsafstand van de stad Almelo. De Kaveloppervlakte zijn vanaf 512 m² tot 3450 m²

Heeft u interesse in één van deze woonkavels? Bekijk de kavels op de kavelkaart. Ook kunt u zich vrijblijvend inschrijven, zodat we u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen.

  • 107 woningen
  • vanaf € 308.319 tot € 618.092
  • Voor dit project is nog niet alle informatie beschikbaar, wil jij op de hoogte blijven en zorgen dat jouw woonwensen gehoord worden? Vul dan het onderstaande formulier in.
  •  
Deel deze pagina:

Foto's

Locatie

Schrijf je in voor dit project.

Ontvang digitaal meer informatie.

Ik heb al een account

Login met het emailadres.

Inloggen

Ik heb nog geen account

Schrijf je gemakkelijk en snel in.

Inschrijven

Maandlasten

Onze service gaat verder

Onze service gaat verder dan alleen een woning aanbieden en aan u verkopen. Wij helpen u ook met alle nutsvoorzieningen en overige producten en diensten die van belang zijn voor een verhoogt woongenot.

Wanneer u zich aanmeld krijgt u van ons een vrijblijvend advies gesprek met betrekking tot onze TW services.

Meld je hier aan

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij geven je direct meer informatie.

088 808 90 90