Twente Woont

Watertorenpark Hengelo

Hengelo

Wonen naast een Rijksmonument: jouw droomwoning op een historische plek; 7 royale vrije bouwkavels in een parkachtige omgeving in Hengelo (O).

In het noordelijke gedeelte van het Watertorenpark ligt een kleine enclave met zeven vrije bouwkavels. Hier kun je naar eigen wens de woning van je dromen bouwen. De achtste kavel is beschikbaar met een bestaande jaren ’30 huis dat volledig gerenoveerd mag worden. Vroeger was dit de woning van de chef-machinist van het waterleidingbedrijf. De 8 kavels vormen samen een bijzonder woongebied. Via de bomenlaan zijn de woonkavels verbonden met de rest van het park en vormen zo onderdeel van dit groene én historische parklandschap.

Op deze unieke locatie geniet je van rust, ruimte en privacy, en profiteer je tegelijk van alle stadse voorzieningen in de buurt. Het Watertorenpark ligt heerlijk centraal. Zowel het stadscentrum van Hengelo, als Enschede, bevinden zich op fietsafstand en de snelwegen A35 en A1 liggen op nog geen tien minuten rijden. Ook supermarkt, scholen en diverse wijkvoorzieningen liggen praktisch om de hoek.

De monumentale watertoren is al ruim 120 jaar oud. De 30 meter hoge toren is met haar siermetselwerk een prachtig visitekaartje van het Watertorenpark.

De eerste inschrijfperiode voor de kavels en bestaande woning is afgelopen. Heb je interesse, wil je weten welke kavels nog vrij zijn en welke koopmogelijkheden je nog hebt voor de bestaande woning? Schrijf je dan nu in! Er zal dan contact met je opgenomen worden om de mogelijkheden te bespreken.
Inschrijven via: https://watertorenpark.nl/kavels/#formulier-kavels

  • 8 woningen
  • 8 woningtypes
  • vanaf € 157.500 tot € 226.000
  • Voor dit project is nog niet alle informatie beschikbaar, wil jij op de hoogte blijven en zorgen dat jouw woonwensen gehoord worden? Vul dan het onderstaande formulier in.
  •  
Deel deze pagina:

Foto's

Locatie

Schrijf je in voor dit project.

Ontvang digitaal meer informatie.

Ik heb al een account

Login met het emailadres.

Inloggen

Ik heb nog geen account

Schrijf je gemakkelijk en snel in.

Inschrijven

Maandlasten

Onze service gaat verder

Onze service gaat verder dan alleen een woning aanbieden en aan u verkopen. Wij helpen u ook met alle nutsvoorzieningen en overige producten en diensten die van belang zijn voor een verhoogt woongenot.

Wanneer u zich aanmeld krijgt u van ons een vrijblijvend advies gesprek met betrekking tot onze TW services.

Meld je hier aan

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij geven je direct meer informatie.

088 808 90 90