Twente Woont

Zenderink

Wierden

OVER HET PROJECT:
Door veel groen, ruimte en duurzame aspecten wordt Zenderink een uniek woongebied binnen de gemeente Wierden met een eigen uitstraling en eigen karakter. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze levens tegenwoordig en daarmee ook in de bouw van nieuwe huizen. Grondbezitters op Zenderink worden daarom ook gestimuleerd om beter om te gaan met het milieu en dit mee te nemen in de bouw van een nieuw huis.

Er wordt gestreefd naar het behouden van het bestaande landschap in de nieuwe wijk. Daarom worden de bomen meegenomen in het ontwerp van de wijk en zijn bestaande paden de richtlijn voor het plaatsen van wegen en stoepen. De bestaande beplanting wordt aangevuld met nieuwe bomen en struiken. Ook worden er dier- en milieuvriendelijke onderdelen aan de woonwijk toegevoegd zoals nestkasten voor de uilen en wadi’s voor het afkoppelen van regenwater.

DE LOCATIE:
Aan de noordkant van het dorp Wierden komt een nieuw duurzaam woongebied met zo’n 80 woningen. Bij de vormgeving van deze wijk is rekening gehouden met de landschappelijke kwaliteiten van het gebied. Zenderink belooft een duurzame wijk te worden.

Heeft u een optie of interesse in een kavel op het Zenderink. Vraag dan nu uw gratis schets aan.

De tekenkamer is “up to date” en klaar voor het ontwerp van uw droomwoning! Weghorst Architectuur tekent in 3D (Revit), waardoor u vooraf met de architect door en om uw woning kunt lopen. Zij zijn DUBO onderbouwd dus kunnen u helpen een lage energierekening te realiseren door middel van duurzaam bouwen. U kunt hierbij denken aan warmtepompen, collectoren, isolatie enzovoorts. Bouwen op het Zenderink is immers “investeren in de toekomst”! Zij helpen u graag op weg met een goed ontwerp waarin aan alles is gedacht. In hun tekenkamer worden uw ideeën goed vertaald naar het ontwerp!

Ook bouwbegeleiding is bespreekbaar zodat het bouwen een plezierige onbezorgde tijd wordt!

  • 80 woningen
  • Voor dit project is nog niet alle informatie beschikbaar, wil jij op de hoogte blijven en zorgen dat jouw woonwensen gehoord worden? Vul dan het onderstaande formulier in.
  •  
Deel deze pagina:

Locatie

Schrijf je in voor dit project.

Ontvang digitaal meer informatie.

Ik heb al een account

Login met het emailadres.

Inloggen

Ik heb nog geen account

Schrijf je gemakkelijk en snel in.

Inschrijven

Maandlasten

Onze service gaat verder

Onze service gaat verder dan alleen een woning aanbieden en aan u verkopen. Wij helpen u ook met alle nutsvoorzieningen en overige producten en diensten die van belang zijn voor een verhoogt woongenot.

Wanneer u zich aanmeld krijgt u van ons een vrijblijvend advies gesprek met betrekking tot onze TW services.

Meld je hier aan

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij geven je direct meer informatie.

088 808 90 90