Twente Woont

Voordelen nieuwbouw

Alle voordelen op een rijtje

Nieuwbouw duurzamerDuurzamer

Een nieuwbouwwoning is een stuk duurzamer dan een bestaande woning. Daarnaast belast nieuwbouw het milieu minder en zorgt nieuwbouw voor een geringere uitstoot van CO2.

Nieuwbouw veiligVeilig

Jouw woning is met de modernste veiligheidseisen gebouwd (meestal met politiekeurmerk) en de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied.

Nieuwbouw garantieGarantie

In bijna alle gevallen worden nieuwbouwwoningen met SWK garantie gebouwd. Als koper krijg je van de aannemer de garantie en waarborgregeling dat jouw huis (bij eventueel faillissement van de aannemer) te allen tijde volgens de bestaande afspraken wordt afgebouwd.

Nieuwbouw energiezuinigEnergiezuinig

Jouw nieuwbouwhuis is zeer energiezuinig doordat het energieverbruik overeenkomt met energielabel A. Hierdoor draag jij mee aan een beter milieu en klimaat.

Nieuwbouw onderhoudsvrij

Onderhoudsvrij

Jouw nieuwe woning heeft de eerste jaren nauwelijks tot geen onderhoud nodig.

Nieuwbouw op maatOp maat

Door mee te denken over het ontwerp, indeling en opties kun je de woning naar jouw wensen laten bouwen. Zo maak je het echt jouw (t)huis!

Nieuwbouw ComfortabelComfortabel

Mede door de laatste eisen van het bouwbesluit is jouw nieuwbouwwoning zeer goed geïsoleerd tegen kou en hitte. Ook voldoet de woning aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie.