Twente Woont
Deel deze pagina:

Wonen in Operahof te Enschede?

Operahof is een splinternieuw stukje Enschede, op de hoek van de Javastraat en de Perikweg, waar vroeger de Nederlandse Reisopera was gevestigd. Dit gebouw is inmiddels gesloopt, maar er zit nog genoeg muziek in de wijk. Operahof is een ideale locatie, want je woont hier in een gezellige buurt, in de luwte van de stad. Hier worden 43 energieneutrale en ‘groene’ woningen gebouwd in verschillende types: zeer ruime stadswoningen, twee-onder-een-kapwoningen in verschillende varianten.

Gezellige wijk voor jong en oud
Operahof ligt in de wijk Hogeland. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen en bewoners: jong, oud en alles ertussenin. De buurt is sociaal, mensen kennen en groeten elkaar, er is een jaarlijks buurtfeest en kinderen spelen heerlijk samen in speeltuin ’t Varvik of een van de andere speeltuintjes die de buurt rijk is. In de buurt zijn volop voorzieningen zoals scholen, sportclubs en winkels. En ook fijn: lopend sta je binnen 5 minuten op het Van Heekplein!

Laatste woningen beschikbaar
In oktober 2019 is de verkoop van het nieuwbouwplan Operahof in Enschede gestart. Na een zeer succesvolle verkoop, zijn er een viertal woningen waar de verkoop niet van doorging. Deze woningen zijn weer beschikbaar gekomen. Dit betreft de bouwnummers 16, 25, 28 en 35. De woningen zijn te koop vanaf € 387.273,- v.o.n. Bekijk hier alle woningspecificaties.

Twee-onder-een-kapwoningen
De twee-onder-een-kapwoningen zijn er in twee varianten: een royale versie van 5,7 meter breed en een extra brede variant van 6 meter. Van beide versies zijn ook weer twee varianten: met een dwarskap en een langskap.

Rijwoningen
De 5 riante rijwoningen vormen een korte rij, midden in het plangebied. Je woont hier tegenover een groenzone, dus je hebt mooi en vrij uitzicht. Omdat deze woningen maar liefst 6 meter breed zijn, is het volwaardig alternatief voor een twee-onder-een-kapwoning. Ook hebben ze een ruime tuin met berging.

Interesse?
Je kunt je interesse voor een van de woningen melden bij Blik Makelaars in Hengelo, vraag dan naar Florian, telefoonnummer 074 291 82 22. Voor de vrijgekomen bouwnummers kan de eerste die contact opneemt, de gelukkige zijn.

 

www.Operahof.nl
Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241, 7460 AE Rijssen